Gründere og initiativtakere er Sigurd & Gro-Eva Owren. Vi er lidenskapelig opptatt av at opplevelse og handel går hånd i hånd. Vår visjon er å skape en samlingsplass for alle generasjoner der smaksopplevelsen og atmosfæren gjør at våre gjester ønsker å besøke Lillehammer Bakeri gang på gang.
Sammen med våre ansatte ønsker vi å begeistre våre kunder.
DAGTID MEDARBEIDER
Vi søker flere meddarbeidere som kan jobbe på dagtid gjennom uka.
Arbeidsoppgaver:
Kundebehandling, matproduksjon, rydding,
oppvask og renhold.
Arbeidstid:
5-8timers vakter mellom kl 06-20 mandag - lørdag
Stilling:
Stillingen er fleksibel og kan tilpasses etter kandidatene. Mellom 30-100%
Oppstart:
Så snart som mulig og senest 1.september
Du:
Må kunne jobbe på dagtid
Må ha fylt 18 år
Har gjerne erfaring fra lignende jobb
Kan være student, ha et friår eller søker nye utfordringer
Passer dette for deg?
Klikk "SØK HER" og fyll ut skjemaet.
Vi kontakter deg når vi skal i gang med intervjuer
ÅPEN SØKNAD
Dersom den ledige stillingen ikke passer til ditt behov, men du fortsatt øbsker å jobbe hos oss kan du legge inn en Åpen Søknad. Vi har stadig behov for dyktige medarbeidere gjennom hele året til ulike stillinger.
Ønsker du å bli en del av vårt team kan du gjerne legge inn en åpen søknad. Vi kontakter aktuelle kandidater når vi skal rekruttere senere.
Ønsker du å sende oss en åpen søknad? Klikk på "SØK HER"
Du må ha fylt 16 år og ha mulighet til å jobbe minst en dag fast i uken.
Juryens begrunnelse
Dette er et bakeri som er en tydelig merkevarebygger og har en enhetlig visuell identitet som kommer godt til syne på alle flater. Dette formidles godt gjennom sosiale medier, hvor ulike historiefortellinger blir kategorisert slik at det er enkelt å finne frem. Selve bakeriet er også en sterk del av merkevaren, og her får kundene en flott måltidsopplevelse. Det finnes et mangfold av kunder i bakeriet; dette er attraktivt for både unge, lokale, bedriftskunder og turister. Juryen mener at den lojalitetsbaserte forretningsmodellen de har bygget opp har skapt et solid fundament for videre drift, noe også økonomien bekrefter. Måten å knytte lojalitet til fremtidige kunder under etablering og oppbygging av bakeriet har skapt en solid heia-gjeng og sterk lokalpatriotisme. At bakeriet også satser på yngre i sin sysselsetting som hver dag leverer topp service uavhengig av om eierne er til stede eller ikke vitner om godt lederskap.
Om kåringen:
Kåringen skal være med på å øke bevisstheten om alle de elementer som til sammen utgjør en vellykket bedrift, å fremheve og presentere gode bedrifter, samt å styrke samholdet i bransjen.
Foto: GD, Inga Oline Rusten
"Gro-Eva Owren (41)og Sigurd Owren (43) har samarbeidet på ulike vis i hele 20 år. Snart ett år er gått siden de startet sitt nyeste prosjekt..."
Åpningstider sommer 2024