HVEM ER VI?

Gründere og initiativtakere er Sigurd & Gro-Eva Owren. Vi er lidenskapelig opptatt av at opplevelse og handel går hånd i hånd. Vår visjon er å skape en samlingsplass for alle generasjoner der smaksopplevelsen og atmosfæren gjør at våre gjester ønsker å besøke Lillehammer Bakeri gang på gang. 


Sammen med våre ansatte ønsker vi å begeistre våre kunder. 


VIL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Vi har stadig behov for flere dyktige ansatte og rekrutterer fortløpende etter behov.

Sjekk under for hvilke stillinger du kan søke på:

ÅPEN SØKNAD


Vi har ingen ledige stillinger for øyeblikket, men vi har stadig behov for dyktige medarbeidere gjennom hele året til ulike stillinger.


Ønsker du å bli en del av vårt team kan du gjerne legge inn en åpen søknad. Vi kontakter aktuelle kandidater når vi skal rekruttere senere. 


Ønsker du å sende oss en åpen søknad? Klikk på "SØK HER"


Du må ha fylt 16 år og ha mulighet til å jobbe minst en dag fast i uken.


ÅRETS BAKERI 

9.september 2023

Juryens begrunnelse

Dette er et bakeri som er en tydelig merkevarebygger og har en enhetlig visuell identitet som kommer godt til syne på alle flater. Dette formidles godt gjennom sosiale medier, hvor ulike historiefortellinger blir kategorisert slik at det er enkelt å finne frem. Selve bakeriet er også en sterk del av merkevaren, og her får kundene en flott måltidsopplevelse. Det finnes et mangfold av kunder i bakeriet; dette er attraktivt for både unge, lokale, bedriftskunder og turister. Juryen mener at den lojalitetsbaserte forretningsmodellen de har bygget opp har skapt et solid fundament for videre drift, noe også økonomien bekrefter. Måten å knytte lojalitet til fremtidige kunder under etablering og oppbygging av bakeriet har skapt en solid heia-gjeng og sterk lokalpatriotisme. At bakeriet også satser på yngre i sin sysselsetting som hver dag leverer topp service uavhengig av om eierne er til stede eller ikke vitner om godt lederskap.Om kåringen: 

Kåringen skal være med på å øke bevisstheten om alle de elementer som til sammen utgjør en vellykket bedrift, å fremheve og presentere gode bedrifter, samt å styrke samholdet i bransjen.

Foto: GD, Inga Oline Rusten


Vårt første år


ARTIKKEL FRA GD 28.JULI 2022


"Gro-Eva Owren (41)og Sigurd Owren (43) har samarbeidet på ulike vis i hele 20 år. Snart ett år er gått siden de startet sitt nyeste prosjekt..."KONTAKT OSS